Lonza verlengt netwerkcontract met Orange Business Services
17-01-2014
Deel dit artikel:

Lonza verlengt netwerkcontract met Orange Business Services


Lonza heeft het netwerkcontract met Orange Business Services vernieuwd en uitgebreid met een volledigeunified communications- en collaboratieoplossing om meer dan 11.000 werknemers over de hele wereld te kunnen verbinden. 

Lonza, een toonaangevende leverancier in de farmaceutische, medische en life science-industrie, is al meer dan een decennium lang klant van Orange Business Services. Na een concurrerend biedproces sluit Lonza weer een contract met Orange Business Services af voor de aankomende vier jaar.

De Orange Business Services netwerk-oplossing verbindt meer dan 60 plaatsen in 17 landen aan de IP VPN. Voor de belangrijkste locaties gebruikt Lonza ethernetverbindingen en voor de kleine of gemiddelde locaties, een DSL-toegang. Het hoge kwaliteitsnetwerk ondersteunt real-time telepresence, video en spraakverkeer. Hiermee staat Orange garant voor de beste gebruikerservaring.

Lonza heeft het netwerkcontract met Orange Business Services vernieuwd en uitgebreid met een volledige unified communications- en collaboratieoplossing om meer dan 11.000 werknemers over de hele wereld te kunnen verbinden.

Lonza, een leverancier in de farmaceutische, medische en life science-industrie, is al meer dan een decennium lang klant van Orange Business Services. Na een concurrerend biedproces sluit Lonza weer een contract met Orange Business Services af voor de aankomende vier jaar.

De Orange Business Services netwerk-oplossing verbindt meer dan 60 plaatsen in 17 landen aan de IP VPN. Voor de belangrijkste locaties gebruikt Lonza ethernetverbindingen en voor de kleine of gemiddelde locaties, een DSL-toegang. Het netwerk ondersteunt real-time telepresence, video en spraakverkeer.

Door: Witold Kepinski


 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Telecom