Redactie - 01 februari 2014

Axon Olympus levert Dynamics AX Integration Booster en de Rödl Dynamics CRM Adapter aan Euretco

 

Axon Olympus, specialist op het gebied van Microsoft BizTalk Server en Cloud integratieoplossingen op het Microsoft platform, heeft een combinatie van de zelfontwikkelde Dynamics AX Integration Booster en de Rödl Dynamics CRM Adapter in de praktijk toegepast bij retailservice-organisatie Euretco.

Deze combinatie biedt Euretco een integratieoplossing en zorgt voor tijdsbesparingen tijdens de ontwikkel- en testfase en verlaagt de risico’s in het project, aldus Euretco

Euretco, de grootste retailservice-organisatie van Nederland, die bijna 3.300 winkels in de mode-, woon-, sport- en mediabranche exploiteert, maakte al gebruik van Microsoft BizTalk Server, Dynamics AX en Dynamics CRM. Nadat Euretco verschillende integratieoplossingen uitvoerig had bestudeerd en getest, werd duidelijk dat deze integratie gebaat zou zijn bij een combinatie van de Axon Olympus Dynamics AX Integration Booster en de Dynamics CRM Adapter van Rödl. Beide producten zorgen voor grote tijdsbesparingen tijdens de ontwikkel- en testfase. Dit omdat zij de technische complexiteit bij het opzetten van de integratie abstraheren. Op die manier kan gefocust worden op het functionele vraagstuk. De vereenvoudiging heeft een directe verlaging van risico’s in het project (zoals de kans op fouten tijdens het ontwikkelen en testen) tot gevolg.
 
Door: Witold Kepinski
 
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!