Redactie - 21 februari 2014

B-CLOSE kiest voor NORRIQ en gaat voor Microsoft Dynamics NAV

 

B-CLOSE kiest voor NORRIQ en gaat voor Microsoft Dynamics NAV. Het Belgische B-CLOSE, de exclusieve leverancier van Hyster magazijntrucks, heftrucks en containerhandlers is ontstaan uit een de management buy-out van Barloworld België uit het internationale moederbedrijf Barloworld. Deze nieuwe zelfstandige entiteit B-CLOSE was op zoek naar een nieuwe ERP-oplossing én heeft deze bij NORRIQ gevonden.

Bij heftrucks worden het aantal draaiuren gefactureerd, en naar gelang de gemaakte afspraken met de klant kunnen dat vaste bedragen, een bepaald bedrag per draaiuur of een combinatie hiervan zijn. B-CLOSE werkt vaak met full service contracten op eigen materiaal, maar service op het materiaal van de klant is uiteraard ook mogelijk. Die flexibiliteit én de perfecte invulling van onze noden met de add-ons Service XL en Contract XL waren de doorslaggevende factoren.

NORRIQ legt zich toe op de implementatie en ondersteuning van bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft technologie. Vanuit het hoofdkantoor in Tremelo en een kantoor in Hasselt implementeert NORRIQ ERP, CRM, BI en Sharepoint oplossingen bij zowel nationale als internationale klanten.

Door: Witold Kepinski

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!