ROC van Twente kiest voor HP 3Par storage van Deltics
17-04-2014

ROC van Twente kiest voor HP 3Par storage van Deltics

 

ROC van Twente heeft Deltics gekozen als partij die de nieuwe storage omgeving en de komende vijf jaar de daarbij behorende diensten voor implementatie en beheer mag leveren.

Deltics was één van de partijen die deelnam in de aanbesteding. De vorm van aanbesteding betrof een concurrentie gerichte dialoog waar acht partijen zich op in schreven. Deltics heeft het ROC van Twente de beste oplossing geboden tegen de beste prijs. De prijs-kwaliteitverhouding was prima aldus Arjen van der Berg (Adviseur Facilitaire Zaken, ROC van Twente).

Dankzij de concurrentie gerichte dialoog kreeg Deltics de vrijheid zelf te ontwerpen, de architecten van Deltics konden zo hun eigen creativiteit kwijt. En dit heeft er uiteindelijk toe bijgedragen dat Deltics de gunning kreeg, aldus een trotse Rob Bultman (commercieel directeur Deltics).

Deltics levert het ROC van Twente een hoog beschikbaar en centraal opslagplatform op twee geografisch gescheiden locaties. Inclusief implementatie en ondersteuning bij migratie vanaf het huidige platform. Deltics realiseert dit op basis van het HP 3PAR StoreServ platform.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage