Redactie - 14 mei 2014

Bolsius kiest voor HP 3PAR StoreServ 7400 Storage systeem


HP maakt bekend dat Bolsius het HP 3PAR StoreServ 7400 Storage systeem kiest voor snelle toegang tot bedrijfskritische data. HP 3PAR StoreServ Storage is te gebruiken in een private cloud-omgeving, en dient voor Bolsius als bouwsteen bij de transformatie naar een meer hybride IT-delivery model in de toekomst.

Bolsius Candles International BV is een particuliere Nederlandse onderneming met meer dan 1200 mensen in dienst. Het bedrijf exporteert kaarsen naar meer dan vijftig landen. Naast de verkoop van allerlei soorten kaarsen verkoopt Bolsius bovendien een miljard waxinelichtjes per jaar. Het bedrijf kent een sterke internationale groei, met fabrieken in Nederland, Duitsland, Engeland, Denemarken en Polen. Ook richt het bedrijf zich op verdere groei in Scandinavië, Oost-Europa/Rusland en het Middellandse Zeegebied.

HP levert alle componenten binnen de twee datacenters van Bolsius: HP Converged Infrastructure van schakelaars, blade servers en storage, alsmede printers, thin clients, pc’s en laptops. Verkoopvertegenwoordigers van Bolsius krijgen HP tablets die zowel online als offline te gebruiken zijn voor het plaatsen van bestellingen, het scannen van barcodes en winkelinspecties.

Door: Witold Kepinski
 
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!