Redactie - 03 juli 2014

Ouderenzorgspecialist PointClickCare kiest voor VASCO encryptie


VASCO Data Securitym een software security bedrijf gespecialiseerd in authenticatieoplossingen en diensten, kondigt aan dat PointClickCare, een leverancier van cloudsoftware voor de ouderenzorgsector, VASCO's sterke authenticatieoplossing heeft geïmplementeerd.

Onlangs lanceerde PointClickCare zijn nieuwe mobiele oplossing “Practitioner Engagement”. Deze stelt artsen in staat om altijd en overal aan zorgverlening te doen via hun mobiel toestel waarmee ze patiëntendossiers kunnen bekijken en elektronisch voorschriften kunnen ondertekenen. Om te voldoen aan de geldende privacy en beveiligingsregulering, is een positieve identificatie noodzakelijk om voorschriften, observaties en notities elektronisch te ondertekenen.

PointClickCare maakt hiervoor gebruik van VASCO's DIGIPASS GO 6. Deze oplossing geeft zorgverleners de mogelijkheid om op een veilige manier mobiele gesprekken te voeren conform de HIPAA-regulering, en orders goed te keuren en te ondertekenen. Dit vergemakkelijkt het takenpakket van de zorgverlener en laat een snellere en betere dienstverlening naar patiënten toe, aldus VASCO.

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!