F-Secure levert persoonlijke cloudservice aan klanten van Virgin Media
05-08-2014
Deel dit artikel:

F-Secure levert persoonlijke cloudservice aan klanten van Virgin Media


F-Secure levert vanaf nu een persoonlijke cloudservice aan klanten van Virgin Media, de marktleider in telecommunicatie in het Verenigd Koninkrijk. Klanten van Virgin Media kunnen beschikken over een gemakkelijke, praktische nieuwe manier om vanaf ieder apparaat online foto’s, video’s en andere content te beheren, op te slaan en te delen.

64% van de consumenten wereldwijd geeft aan dat het handig zou zijn om altijd en overal toegang tot hun content te hebben. Ook geeft men aan het belangrijk te vinden om zich geen zorgen te hoeven maken dat hun online content altijd goed beveiligd is.*

Virgin Media Cloud wordt beveiligd door younited, F-Secure’s cloud-beveiligingstechnologie. Klanten van Virgin Media kunnen hun foto’s, video’s, muziek, documenten en andere bestanden altijd, overal en vanaf elk apparaat opslaan en openen. Ook kunnen zij deze content gemakkelijk delen met familie en vrienden. Gebruikers kunnen er zeker van zijn dat hun content in goede handen is: F-Secure heeft de cloudservice geheel gebouwd met privacy als uitgangspunt.

Joe Lathan, Directeur Broadband bij Virgin Media, zegt: “We willen er zeker van zijn dat onze gebruikers en hun content online veilig zijn, zodat iedereen gemakkelijk bestanden kan opslaan en delen. Welk apparaat men ook gebruikt en waar men ook is. Samen met F-Secure hebben we een nieuwe dienst ontwikkeld die automatisch back-ups maakt van de inhoud van de gebruikers’ cloud zodat niemand zich meer zorgen hoeft te maken. Dit is de nieuwste van verschillende mooie diensten die we aan onze klanten aanbieden. Zo zorgen wij ervoor dat zij optimaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van de cloud.”

“Klanten van Virgin Media krijgen nu de gemakkelijk te gebruiken oplossing waar ze recht op hebben”, zegt Allen Scott, Managing Director van F-Secure UK en Ierland. “Bij de meeste mensen zijn foto’s en video’s uitgezaaid over verschillende apparaten en online diensten. Virgin Media Cloud is hiervoor een goede oplossing. Het werkt erg intuïtief en logisch: alles op één veilige plek in de cloud.”

F-Secure is een beveiliger voor meer dan honderd internetproviders overal ter wereld. F-Secure beveiligt online miljarden foto’s, video’s, documenten en andere bestanden voor miljoenen eindgebruikers. De altijd groeiende omvang van totale cloud van F-Secure bedraagt meerdere petabytes aan data.

Virgin Media Cloud is beschikbaar voor PC- en Mac-desktops en -laptops en voor Android-, iOS- en Windows 8-smartphones en -tablets. Virgin Media-breedbandabonnees ontvangen 5GB opslagruimte gratis per persoon, tot 50GB per huishouden. Betaalde pakketten zijn er van 50, 100, 250 en 500GB.

* Bron: De F-Secure Digital Lifestyle Survey 2013 omvatte webinterviews met 6000 breedbandabonnees, in de leeftijd van 20-60 jaar, uit 15 landen: Duitsland, Italië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland, België, Zweden, Finland, Polen, de VS, Brazilië, Chili, Colombia, Australië en Maleisië. Het onderzoek werd uitgevoerd door GfK in april 2013.
 
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security