Redactie - 22 augustus 2012

‘Lexmark Downtime Reports’ geeft toegang tot documenten bij systeemonderbreking


Lexmark, leverancier van printing en documentmanagementoplossingen, kondigt ‘Lexmark Downtime Reports’ aan. Dit is een printergebaseerde oplossing om toegang tot informatie te krijgen wanneer systemen tijdelijk niet beschikbaar zijn.

Bedrijven kunnen hiermee 24 uur per dag en 7 dagen per week cruciale formulieren en rapporten opvragen, ook als hun informatiesysteem het laat afweten of het netwerk uitvalt. ‘Lexmark Downtime Reports’ betekent voor bedrijven van elke omvang een voordelig alternatief voor de aankoop van gespecialiseerde pc’s en printers om tijdens systeemonderbrekingen vitale documentente printen, aldus Lexmark. De oplossing bewaart rapporten, formulieren en andere belangrijke documenten in PDF-formaat op de versleutelde harde schijf vande printer of de MFP. Deze PDF-documenten zijn vervolgens steeds beschikbaar en worden bovendien regelmatig geactualiseerd. Bij een systeemonderbreking hebben bedrijven op deze manier altijd toegang tot hun cruciale documenten.  

Bedrijven kunnen via de oplossing niet alleen blanco formulieren en rapporten bewaren, maar ook formulieren voorzien van een barcode, bijvoorbeeld met de bestelgegevens van klanten of formuliertypes. Dit maakt automatische indexering bij het scannen van documenten mogelijk. Als het systeem of het netwerk later weerbeschikbaar is, wordt het eenvoudiger om de cruciale digitale informatievan het bedrijf te updaten, aldus Lexmark.   

  “Bedrijven moeten een onmiddellijke toegang hebben totformulieren en informatie, ook wanneer het netwerk niet beschikbaar iswegens een onvoorzien defect of een gepland onderhoud”, verklaart Niels Priem (foto), General Manager van Lexmark Benelux. “Lexmark DowntimeReports is ontwikkeld om informatie toegankelijk te maken op alle vereistemomenten. Dit helpt bedrijven het hoofd te bieden aan onverwachte voorvallen en ononderbroken bedrijfsprocessen af te leveren. De oplossing is beschikbaar op alle Lexmark printers en MFP’s voorzien van een harde schijf.”  

De Lexmark DowntimeReports-oplossing is vanaf september 2012 beschikbaar bij erkende Lexmarkdealers.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!