Redactie - 26 augustus 2012

Fujitsu introduceert Stylestic Q702 tablet en notebook in één


IT-leverancier Fujitsu lanceert introduceert de Stylistic Q702. Deze hybride tablet combineert volgens Fujitsu het gebruiksgemak van een snoerloos tablet met het comfort van een volwaardig toetsenbord, dat apart kan worden aangesloten en beschikt over een extra oplaadmogelijkheid.

Met de Stylestic Q702 komt Fujitsu de mobiele zakelijke gebruiker tegemoet, zowel binnen als buiten het kantoor. Door het optionele toetsenbord aan de tablet te koppelen verandert de pc met een handomdraai in een notebook. Dankzij de tweede batterij in het toetsenbord is het mogelijk gedurende de dag vanaf verschillende locaties tewerken, zonder de tablet op een externe stroombron aan te hoeven sluiten. Albert Ulfman, Product Marketing Manager bij Fujitsu: “Deze hybride tablet is uitstekendgeschikt voor het gebruiken én zelf creëren van content,zoals spreadsheets of andere zakelijke documenten.”

De Stylestic Q702 is vanaf eind september verkrijgbaar. Het besturingssysteem is Microsoft Windows 7. Een upgrade naar Windows 8 PRO is mogelijk zodra deze beschikbaar is.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!