Redactie - 31 augustus 2012

VX Company introduceert Windows 8 vergader app


IT-dienstverlener VX Company introduceert de Windows 8 vergaderapp. Op de binnenkort beschikbare Windows 8 tablets biedt de nieuwe vergaderapp een oplossing voor papierloos vergaderen, aldus de it-dienstverlener. Vergaderingen worden via de app eenvoudig ingepland en voorbereid en notities kunnen tijdens de vergadering direct digitaal worden ingevoerd of aan bestaande documenten worden toegevoegd. De app maakt gebruik van SharePoint waardoor de gebruikers overal beschikken over de meest recente versies van documenten die zij vooraf, tijdens en na vergaderingen kunnen bekijken, bewerken en versturen.

Door de Windows 8 interface van de vergaderapp is er sprake van gebruikersgemak en zal de app voor toekomstige Windows 8 gebruikers een snelle herkenning opleveren, aldus VX Company. In de app worden namelijk alle facetten van Windows 8 zoals Snapview, Semantic zoom en Search toegepast. De vergaderapp Point2Share voor Windows 8 voldoet aan de normen en eisen die Microsoft stelt voor het bouwen van apps en kan worden beheerd in de Windows 8 Private Store, aldus VX Company.

De bouw en de lancering van de Windows 8 vergaderapp is een vervolg op de iPad vergaderapp Point2Share die VX Company ruim een jaar geleden op de markt bracht en inmiddels bij een aantal organisaties heeft geïmplementeerd.

Door: Witold Kepinski 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!