Redactie - 05 september 2012

NETGEAR introduceert betaalbare en complete serie draadloze 3x3 access points voor het MKB


NETGEAR introduceert twee nieuwe high-end premium 802.11n zakelijke access points (APs): de NETGEAR ProSafe WNDAP620 en de WNDAP660 450 Mbps 3x3 Wireless-N Dual Band Access Points. De twee nieuwe access points leveren meer verwerkingssnelheid en ondersteunen HD-multimediasessies.

Draadloze, geconvergeerde bedrijfsnetwerken moeten tegenwoordig multimediaverkeer als audio, video en andere data kunnen afhandelen met hoge verwerkingssnelheid en voorrang verlenen aan bepaalde soorten data. De stijgende integratie van smartphones en tablets, gecombineerd met de Bring Your Own Device (BYOD) trend, vraagt om verhoogde capaciteit en prestatie van draadloze netwerken, aldus Netgear. Dat moet probleemloos en vanzelf verlopen zonder extra aanspraak te hoeven doen op het management en zo de complexiteit verkleinen. De NETGEAR AP’s bieden 3x3 multiple-input en multiple-output (MIMO) met drie ruimtelijke streams en leveren hiermee 50% snellere doorgangssnelheden en een verbeterd dekkingsgebied. Verbeterde draadloze beveiliging met draadloze storingsfiltering (WIPS), draadloze storingsdetectie diensten (WIDS) en RF-management, maken de nieuwe access points de meest economische oplossing voor MKB-bedrijven die op zoek zijn naar een veilige en efficiënte manier om aan hun toenemende traffic-eisen te voldoen.

Specificaties NETGEAR ProSafe 450 Mbps 3x3 Wireless-N Dual Band Access Points:

  • 3x3 multiple-input multiple-output (MIMO) met drie ruimtelijke streams die tot 450 Mbps doorgang bieden
  • Verbeterde draadloze beveiliging (WIPS en WIDS) voor betere beveiliging en netwerkbescherming
  • Geavanceerde technologie die het bereik vergroot en de doorgangssnelheden optimaliseert
  • Bandbreedtesturing om efficiënt balans te laden tussen 2.4 en 5 GHz (alleen WNDAP660)
  • Geavanceerde draadloze RF-management functies om spectrum efficiency en gebruiksvriendelijkheid te verbeteren
  • Apparatuur-gebaseerde Quality of Service (QoS) om verschillende toegangsprofielen en service in te stellen afhankelijk van de gebruiker en/of de apparatuur.
De WNDAP620 access points bieden gebruikers de mogelijkheid om gebruik te maken van ofwel de 2.4, ofwel de 5 GHz bandbreedte voor klanttoegang, terwijl de WNDAP660 access points de klant toegang geeft tot tegelijkertijd de 2.4 als de 5GHz bandbreedte om de capaciteit en flexibiliteit te maximaliseren. Indien nodig kan de WNDAP660 tot 900 Mbps leveren, waarmee deze vele malen meer snelheid biedt dan de traditionele bedrade Fast Ethernet netwerken, aldus Netgear

Prijs en beschikbaarheid
WNDAP620 is vanaf heden beschikbaar voor 549 euro exclusief BTW (adviesprijs)
WNDAP660 is verkrijgbaar vanaf oktober 2012 voor 849 euro exclusief BTW (adviesprijs)
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!