Redactie - 05 september 2012

ZyXEL introduceert nieuwe switches voor het mkb


ZyXEL Communications, leverancier van oplossingen voor breedbandtoegang, introduceert de nieuwe ZyXEL Smart Managed Switches Series voor het mkb. De scherp geprijsde switches zijn uitgerust met de modernste netwerkfuncties, die normaal alleen te vinden zijn in dure netwerkproducten die worden gebruikt in het grootzakelijke segment. 

Steeds meer organisaties in het mkb schakelen over naar cloudgebaseerde diensten en applicaties die veel data gebruiken zoals VoIP, video, Unified Communications en camerabewaking middels IP-surveillance. Deze ontwikkelingen vragen om een sneller en sterk netwerk. ZyXEL levert hiervoor de XGS1910 en GS1910 Smart Managed Switch Series die zorgen voor een hoge beschikbaarheid van applicaties. Hierdoor wordt een hogere productiviteit bereikt tijdens dagelijkse werkzaamheden. 

Met de hoogwaardige GbE en 10GbE modellen van ZyXEL krijgen organisaties een IT-omgeving die altijd beschikbaar is en een sterk presterende Local Area Network (LAN) dat zorgt voor efficiëntie en productiviteit. 

Dankzij deze geavanceerde technologie van ZyXEL switches kunnen bedrijven zelf bepalen hoe ze hun netwerk willen inzetten ter ondersteuning van verdere groei. Bijvoorbeeld om het groeiend aantal desktop- en mobiele gebruikers te ondersteunen.

Beheer
ZyXEL XGS1910/GS1910 Smart Managed Switches zetten een nieuwe standaard rond het beheer van netwerkverkeer, QoS (Quality of Service), security management en power management met concurrerende prijs-prestatie verhouding. De ZyXEL switches ondersteunen het nieuwe Internet Protocol IPv6. Hierdoor zijn organisaties verzekerd van een betrouwbaar, dynamisch en eenvoudig te beheren netwerk.

  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!