Redactie - 06 september 2012

Team Performance Motivalent van LDNG opgenomen in expertsysteem HRorganizer


HRorganizer, leverancier van het online expertsysteem voor Human Resource Management, breidt zijn systeem uit met een nieuw instrument voor ontwikkeling van teams: Team Performance Motivalent (TPM). HRorganizer heeft daartoe een overeenkomst gesloten met LDNG, de ontwikkelaar van TPM. 

HRorganizer biedt instrumenten voor werving en selectie, performance management en het gerichter ontwikkelen van medewerkers. Bij deze laatste activiteit maken de rapportages inzichtelijk welke individuele competenties meer of minder eenvoudig te ontwikkelen zijn. HRorganizer geeft daarnaast praktische informatie over loopbaan- en groeimogelijkheden waardoor een organisatie zijn medewerkers makkelijker kan ondersteunen en begeleiden bij hun (talent)ontwikkeling, aldus de twee leveranciers.

TPM wordt volledig online afgenomen en biedt iedere medewerker een eigen dashboard waarop persoonlijke resultaten bekeken kunnen worden. Daarnaast biedt TPM op teamniveau heldere overzichten van de aanwezige motivatoren en talenten. TPM bevordert zo op een positieve manier de onderlinge discussie over talenten en motivatoren binnen het team. De discussie, de onderlinge positieve feedback en toelichting van uitkomsten versterken de verbinding en de samenwerking tussen teamleden, aldus HRorganizer en TPM.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!