McAfee helpt Windows 8 beschermen

McAfee helpt Windows 8 beschermen

McAfee helpt Windows 8 beschermen

20-09-2012

McAfee helpt Windows 8 beschermen


De beveiligingsproducten van McAfee voor consumenten en zakelijke gebruikers ondersteunen Windows 8 en Windows Server 2012, de nieuwe besturingssystemen van Microsoft die in oktober op de markt komen. Wanneer consumenten met een actief McAfee-abonnement upgraden naar Windows 8, wordt tijdens de installatie automatisch een nieuwe, Windows 8-compatibele versie gedownload. De beveiligingsoplossingen van McAfee bieden een grondige bescherming tegen cyberdreigingen voor consumenten en bedrijven die upgraden naar de nieuwe besturingssystemen.

McAfee enterprise- en MKB-producten
De oplossingen van McAfee voor grote organisaties en voor het MKB ondersteunen Windows 8 en Windows Server 2012. Met deze oplossingen kunnen organisaties van iedere grootte erop vertrouwen dat ze een gelaagd beveiligingssysteem gebruiken, dat beschermt tegen zowel bestaande als nieuwe dreigingen, zo belooft McAfee.

McAfee consumentenproducten
Met de consumentenproducten van McAfee zijn Windows 8-gebruikers veilig tegen cybercriminelen en malware. Consumenten met een actief McAfee-abonnement en die in hun McAfee-producten de standaardinstellingen gebruiken, worden automatisch geüpdatet naar Windows 8-compatibele versies. Wie het product installeert van het web of vanaf de CD, ontvangt automatisch de nieuwste versie.

Door: Witold Kepinski
Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security