Redactie - 21 september 2012

ZyXEL introduceert WRE2205 Wireless N300 Range Extender


Netwerkleverancier ZyXEL introduceert de WRE2205 Wireless N300 Range Extender. Gebruikers kunnen deze wlan-repeater in het stopcontact steken waarna ze overal in huis snel kunnen internetten. De ZyXEL WRE2205 is compatibel met alle 802.11b/g/n standaarden die in draadloze routers worden gebruikt.

Veel thuisgebruikers willen het liefst overal in huis een draadloze verbinding hebben met een sterk signaal. Maar dat is niet altijd mogelijk door muren en verdiepingen die het signaal van een wlan-router verzwakken. De ZyXEL WRE2205 Wireless N300 Range Extender zorgt ervoor dat gebruikers altijd beschikken over een sterk wlan-signaal, waar ze zich ook bevinden. Deze wlan-repeater kan in een stopcontact worden gestoken, waarna deze eenvoudig gekoppeld wordt met de router. Gebruikers kunnen dan overal in huis van een snel internetnetwerk gebruik maken. Hierbij worden snelheden behaald tot 300Mbps. Dankzij deze hoge snelheid kunnen gebruikers met hun smartphone, tablet of notebook snel internetten, online gamen en video’s bekijken.

De ZyXEL WRE2205 Wireless N300 Range Extender netwerkadapter heeft een designvol en compact ontwerp. De lichtgewicht netwerkadapter is gemakkelijk in gebruik. Met een druk op de Wi-Fi Protected Setup (WPS) protocol-knop wordt eenvoudig een beveiligde verbinding gemaakt met de draadloze router die in het huis staat.

De ZyXEL WRE2205 Wireless N300 Range Extender is energiezuinig: met één druk op de knop kan de netwerkadapter worden uitgeschakeld als er geen behoefte is om er mee te werken. De ZyXEL WRE2205 sterk beveiligd dankzij de 64-bit en 128-bit WEP, WPA-PSK en WPA2-PSK beveiligingsfuncties.

Door: Witold Kepinski 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!