Redactie - 04 oktober 2012

UC4 Software werkt samen met SNP rond SAP-systeemkopieën


UC4 Software, speler in IT-procesautomatisering, en SNP AG gaan strategisch samenwerken. Het doel van dit partnerschap is het automatiseringsniveau te verhogen in SAP-omgevingen.

Het partnerschap heeft al een add-on opgeleverd voor de UC4-oplossing Automated System Copy for SAP. De SNP-technologie in deze oplossing maakt het mogelijk SAP-data in systeemkopieën te verbergen (masking) en op te delen (slicing). Aangezien beide technologieën zijn geïntegreerd, kunnen SAP-klanten vanaf nu hun data maskeren als ze systeemkopieën maken of hun databasevolumes aanzienlijk verminderen,aldus UC4 Software.

SAP-klanten moeten regelmatig kopieën maken van hun SAP-systemen. Deze systeemkopieën stellen klanten in staat om nieuwe code te ontwikkelen en deze te testen in levensechte omstandigheden. Zulk werk wordt vaak uitbesteed of gedaan door externe consultants. Om dataprivacy en –beveiliging te garanderen, kunnen klanten niet de originele data gebruiken. Echter het verbergen van bestaande systeemkopieën of het reduceren van datavolumes is een zeer tijdrovend proces. Met SNP Transformation Backbone is deze stap eenvoudig te automatiseren, aldus SNP.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!