Redactie - 10 oktober 2012

Veeam kondigt beschikbaarheid Veeam Backup & Replication 6.5 aan


Veeam Software, leverancier van back-up-, replicatie- en virtualisatiebeheeroplossingen voor VMware vSphere en Windows Server Hyper-V, kondigt de beschikbaarheid van Veeam Backup & Replication 6.5 in het vierde kwartaal aan.

Deze nieuwe versie bevat onder andere nieuwe restore-mogelijkheden voor Microsoft Exchange, HP StoreVirtual VSA en LeftHand snapshots. Een andere verbetering is de ondersteuning van VMware vSphere 5.1 en Windows Server 2012 Hyper-V. 

Ratmir Timashev (foto), president & CEO van Veeam Software: “De agentloze back-up- en replicatieoplossing van Veeam, die speciaal ontwikkeld is voor virtualisatie-doeleinden, werd altijd beschouwd als een nicheproduct, maar behoort nu – net als virtualisatie zelf – tot de mainstream. Volgens Gartner zijn eind  2012 meer dan 50 procent van de x86-architectuur workloads gevirtualiseerd en dit percentage zal oplopen tot 75% in 2014. Veel organisaties draaien hun meest bedrijfskritische applicaties en diensten al op VM’s . Hierdoor is gegarandeerd snel herstel essentieel om de continuïteit van de organisatie te kunnen waarborgen.”

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!