Redactie - 12 oktober 2012

ABBYY FlexiCapture 10 biedt ondersteuning voor gegevensvastlegging

ABBYY, leverancier van technologieën voor documentherkenning, gegevensvastlegging en linguïstische oplossingen, introduceert een nieuwe versie van het FlexiCapture-platform voor het vastleggen van gegevens en documenten.

Versie 10 biedt via web-interfaces toegang tot alle functies voor het scannen en controleren van documenten. Dit betekent dat FlexiCapture nu ook binnen SaaS- en cloud-omgevingen kan worden ingezet. ABBYY FlexiCapture stelt ondernemingen in staat om cloud-gebaseerde bedrijfsoplossingen voor hun klanten te ontwikkelen, bijvoorbeeld voor het verwerken van facturen. Het platform biedt hen daarnaast de mogelijkheid om op snelle wijze gedistribueerde processen voor gegevensvastlegging te implementeren, zodat ze minder tijd kwijt zijn aan de installatie en het onderhoud van lokale software, zo beweert ABBYY.

ABBYY FlexiCapture 10 biedt een integrale reeks van web-based bedieningsstations, waaronder eenWeb Capture Station dat scanfuncties en controlefuncties binnen één interface onderbrengt. De nieuwe versie biedt daarnaast verschillende verbeteringen, zoals op content gebaseerde zelfleertechnologie voor documentclassificatie en uitgebreide controlefuncties.

Redactie Dutchitchannel.nl

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!