CommVault integreert Simpana met Windows Server 2012-, Hyper-V- en Azure
15-10-2012

CommVault integreert Simpana met Windows Server 2012-, Hyper-V- en Azure


CommVault integreert zijn data- en informatiemanagementplatform Simpana 9 met het Microsoft Cloud-besturingssysteem inclusief Windows Server 2012, Hyper-V en Windows Azure.

Dankzij de integratie van de Simpana-software met Windows Server 2012 en Azure is het mogelijk om virtual machines (VMs) live te migreren tussen datacenters onderling of tussen een datacenter en Windows Azure cloud,aldus CommVault. Klanten maken hierbij gebruik van de VM-backup- en herstelmogelijkheden van de Simpana-software en van de directe ondersteuning van Windows Server 2012.

Microsoft verkoopt op dit moment Windows Azure cloud-datamanagementoplossingen die zijn gebaseerd op  Simpana-software. Deze vooraf geconfigureerde cloud-bundels omvatten tot 62 TB aan Azure-cloudopslagcapaciteit en Simpana 9 Express-software voor archivering en back-up. De oplossing is vooral geschikt voor organisaties die te maken hebben met grote volumes data en hoge eisen op het gebied van het bewaren en inzichtelijk kunnen maken van data. CommVault is wereldwijd Microsoft Technology Center-partner (MTC).

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage