Redactie - 18 oktober 2012

Alcatel-Lucent Enterprise introduceert Citrix Application Fluent Network (AFN)

A
lcatel-Lucent Enterprise introduceert zijn Citrix Ready Application Fluent Network (AFN) oplossing. Deze oplossing automatiseert de performance-optimalisatie van het gehele corporate netwerk  het local area netwerk (LAN), het datacenter en nu ook het wide area netwerk (WAN). Deze toevoeging draagt bij aan een verbeterde gebruikerservaring wanneer medewerkers werken met mobiele apparaten en real-time-applicaties, aldus de leverancier.

Naast deze vernieuwing heeft Alcatel-Lucent Enterprise een aantal nieuwe partners betrokken bij hun datacenter switching ecosysteemprogramma. Dit programma is ingericht om klanten verbeterde performance en flexibiliteit te bieden als zij overstappen van het traditionele datacenter naar een enterprise cloud-netwerk. 

Het Application Fluent Network is gebaseerd op Alcatel-Lucent Enterprise producten waaronder OmniSwitch 10k, OmniSwitch 6900 en de OmniSwitch 6850E. Deze producten zijn geverifieerd als Citrix Ready en werken met verschillende producten van Citrix waaronder Citrix XenApp, Citrix XenDesktop, Citrix NetScaler en Citrix Branch Repeater. Alcatel-Lucent¹s Application Fluent Network is profiel-gedreven en werkt op basis van automatische detectie. Op deze manier worden gevirtualiseerde workloads automatisch aangepast, zoals bijvoorbeeld virtuele desktops, voor de levering van de beste kwaliteit van services en applicaties aan gebruikers. De oplossing kan individuele gebruikerseisen combineren, als ook het type apparaat en soort applicaties met kennis uit het gehele netwerk. Dit biedt als voordeel dat de prioritering van netwerktoegang en bandbreedte-allocatie flexibel aangepast kan worden om te voldoen aan de vereiste servicelevels.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!