Redactie - 05 november 2012

Lexmark introduceert nieuwe MFP’s


Lexmarkt kondigt een nieuwe reeks aan nieuwe laserprinters en multifunctionele producten.

CX510 multifunctionele kleurenlaserprinter is ontwikkeld voor middelgrote werkgroepen.. Deze MFP print professioneel ogende kleuren om publicaties volgens de juiste merk- en huisstijlrichtlijnen te produceren. De Lexmark-kalibratietechnologie voor het PANTONE-kleurensysteem en Lexmark Named Color Replacement zorgen voor een nauwkeurige kleurenafstemming.

De MX812 multifunctionele monochrome laserprinter heeft een snelle processor voor hoge print-, kopieer- en scansnelheden. De MX611 multifunctionele monochrome laserprinter heeft een 17,8 cm kleuren-touchscreen, dat toegang geeft tot voorgeïnstalleerde productiviteitsoplossingen om taken te automatiseren.

De MX410 multifunctionele monochrome laserprinter heeft een snelle processor voor hoge print-, kopieer- en scansnelheid. De productiviteitsverhogende oplossingen zijn eenvoudig bereikbaar via het 10,9 cm kleuren touchscreen. De MX410 is geschikt voor een volume tot 10.000 pagina’s per maand, haalt een snelheid tot 38 pagina’s per minuut en print of kopieert een eerste pagina al na 6,5 seconden, aldus Lexmark. DE MS610 monochrome laserprinter heeft ingebouwde functionaliteit voor dubbelzijdig afdrukken.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!