Redactie - 09 november 2012

Vasco introduceert DIGIPASS 320 authenticatie apparaat


Vasco Data Security International, een software security bedrijf gespecialiseerd in authenticatieoplossingen, introduceert de DIGIPASS 320.

DIGIPASS 320 is een e-signaturetoestel met de functie ‘What you see is what you sign’ (WYSIWYS). Transactiegegevens zoals bedrag, account en referentienummer zullen worden getoond op het scherm, zodat gebruikers werkelijk te zien krijgen welke transactie ze ondertekenen. De e-signaturefunctie zorgt voor een bescherming tegen zogenaamde man-in-the-middle-aanvallen en soortgelijke frauduleuze praktijken, aldus Vasco.

Het toestel is geschikt in retail en corporate banking, aldus de leverancier. De e-signature-oplossing ondersteunt tot vier verschillende applicaties en biedt eenmalige paswoorden, challenge/response en de functie om transacties te ondertekenen. DIGIPASS 320 ondersteunt tot vier verschillende talen en de berichten die op het toestel worden weergegeven kunnen volledig aangepast worden.  “Online aanvallen worden steeds complexer. Banken en organisaties zetten hun zoektocht naar veiligere oplossingen verder,” zegt Jan Valcke, coo van Vasco Data Security. “Met de WYSIWYS en e-signaturefunctie komt Vasco tegemoet aan de hedendaagse complexe noden voor high-level beveiligingsoplossingen."

Door: Witold Kepinski



Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!