Redactie - 14 november 2012

Norman kondigt nieuwe Network Threat Discovery (NTD) aan


Security leverancier Norman kondigt de beschikbaarheid van Norman Network Threat Discovery (NTD) aan, die een aanvulling biedt op de Norman Network Protection (NNP) met real-time gegevens van haar Malware Analyzer G2 (MAG2).

De Norman Malware Analyzer G2 biedt Hybrid Sandboxing, technologie waarmee IT en security teams verdachte code kunnen laten controleren door de Norman SandBox en tegelijkertijd analyseren van de code in de gevirtualiseerde IntelliVM modules. De oplossing van Norman’s Network Protection is een systeem om cyberaanvallen te ontdekken, geplaatst in het netwerk detecteert en verzamelt het automatisch schadelijke bestanden die door de traditionele verdediging zijn geglipt.

De kwaadaardige code in deze bestanden kan vervolgens worden geanalyseerd door het forensisch team met behulp van Norman Malware Analyzer G2, en vastgelegd, zodat NNP automatisch de toekomstige exemplaren van de code blokkeert. Met de nieuwe Network Threat Discovery functie, worden MAG2 en NNP gecombineerd om de onderneming te voorzien van een complete oplossing voor ontdekking, analyse en bescherming tegen kwaadaardige code, aldus Norman.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!