Redactie - 16 november 2012

The Next View breidt SAP en Microsoft dienstverlening uit


Tijdens het internationale SAP evenement SAPPHIRE NOW in Madrid heeft The Next View strategische samenwerkingsovereenkomsten getekend met Cordis Solutions en Gimmal. Bovendien gaat The Next View apps ontwikkelen voor Windows 8, het platform van Microsoft.

Cordis en Gimmal bieden producten om de gebruiksvriendelijkheid van SAP te verbeteren door gebruik te maken van het Microsoft SharePoint platform.
In nauwe samenwerking met Cordis gaat The Next View kant en klare SharePoint Self Service scenario’s leveren. “Momenteel biedt Cordis al standaard scenario’s voor bijvoorbeeld eHRM en myPurchasing”, zegt Pim de Wit (foto), Partner en Solution Architect bij The Next View. "Dit aanbod gaan we samen met klanten uitbreiden, waarbij Cordis zorgt voor standaardisatie van de nieuwe scenario's.”

Gimmal levert het iNET.dm platform. Met behulp van iNET.dm verandert SharePoint in een Enterprise Document Management System voor SAP. Documenten die in SAP zitten, worden opgeslagen in SharePoint en zijn vervolgens eenvoudig te bekijken en te bewerken. De documenten behouden wel al hun SAP metadata. Pim de Wit:
 
Windows 8 apps met SAP integratie 
The Next View zal verder apps en scenario’s gaan ontwikkelen voor Windows 8, het nieuwe platform van Microsoft. "We zullen scenario’s gaan leveren voor desktop, tablet en telefoon", aldus Pim de Wit. "De eerste versies komen voor het eind van het jaar beschikbaar."

  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!