Redactie - 23 november 2012

Netflex levert GWAVA Retain Unified Archiving voor Exchange, Office 365 en social media


Netflex introduceert GWAVA oplossingen Retain Unified Archiving 3.0 en Retain for Social Mediaop de Nederlandse markt. Dat doen zij onder andere tijdens het event ‘Get ready for 2013!’ op 29 november in SMAAK Utrecht.

De software-oplossingen van GWAVA zorgen voor de beveiliging van berichten door middel van anti-spam, anti-virus, backup en archivering. Netflex is Premium Partner van GWAVA. Dit is de hoogst haalbare partnerkwalificatie en betekent dat Netflex alle technische certificeringen voor het complete GWAVA productportfolio heeft en op het gebied van verkoop, implementatie en consultancy nauw met GWAVA samenwerkt.

GWAVA Retain Unified Archiving 3.0 and Retain for Social Media werden van origine voor Novell GroupWise ingezet, maar kunnen nu ook gebruikt worden voor de beveiliging, de back-up en archivering van Microsoft Exchange, Office 365, Live@EDU en Social Media.

Retain Unified Archiving legt alle communicatie vast, waardoor organisaties de vigerende wet- en regelgeving kunnen naleven. Retain archiveert op basis van beleidsregels, schakelt de ‘auto-purge’ van Office 365 uit en biedt gecentraliseerde toegang tot gegevens, met uitgebreide zoek- en exporteerfuncties. Nieuw is ook een statistiek- en rapportageserver, met een uitgebreide webgebaseerde viewer voor het snel doorzoeken en publiceren van berichten.

Retain Social voegt alle Facebookberichten, status updates, boodschappen, vriendschapsverzoeken, ‘likes’ en evenementen, maar ook alle Twitterberichten en tweets aan het centrale archief toe.

Door: Witold Kepinski 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!