Redactie - 11 december 2012

McAfee vernieuwt Mobile Security met App Lock


Security leverancier McAfee levert een verbeterde versie aan van McAfee Mobile Security met App Lock, een privacytechnologie voor apps, plus een vernieuwde gebruikersinterface. Met de uitgebreide beveiligingsoplossing kunnen gebruikers van Android smartphone- en tabletgebruikers ervoor zorgen dat hun persoonlijke gegevens binnen hun mobiele apps persoonlijk en veilig blijven, aldus McAfee.

Sommige van de meest algemeen gebruikte apps op het Android-platorm, zoals Facebook, LinkedIn en Gmail vereisen geen login op het moment dat deze gestart worden. App Lock, dat nu deel uitmaakt van het app-beschermingsarsenaal van McAfee, beschermt tegen dit gevaar voor de privacy. Het stelt Android-gebruikers in staat om geïnstalleerde apps tegen ongeoorloofd gebruik te beveiligingen met dezelfde PIN als die voor hun McAfee Mobile Security account.

 “Onze mobiele apps werken met data, van foto’s tot e-mails en credit cardnummers. Maar die data zijn vaak onbeschermd en kwetsbaar,” zegt Nico van Buitenen (foto), Regionaal Directeur Benelux voor McAfee. “Met App Locker kunnen consumenten voorkomen dat nieuwsgierige vrienden, dieven en hackers hun privacy schenden en persoonlijke informatie stelen. En ouders die hun smartphone door hun kinderen laten gebruiken kunnen met App Locker bepalen tot welke apps zij geen toegang krijgen.”


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!