Adobe Creative Cloud update met nieuwe Photoshop Features en team-versie
11-12-2012
Deel dit artikel:

Adobe Creative Cloud update met nieuwe Photoshop Features en team-versie


Adobe heeft een belangrijke update doorgevoerd binnen Adobe Creative Cloud. Creative Cloud-leden hebben toegang tot een aantal exclusieve, nieuwe features in Adobe Photoshop. De nieuwe Photoshop CS6 features bestaat onder andere uit directe ondersteuning voor HiDPI (Retina) displays voor Apple MacBook Pro. Deze functie was ook al beschikbaar voor onbeperkte licentieklanten als een gratis update.

Adobe heeft een nieuwe werkgroep versie geïntroduceerd, Creative Cloud for teams. Deze versie maakt het eenvoudiger voor creatieve professionals om samen te werken met collega’s, aldus Adobe. Ook bevat de update nieuwe functionaliteit voor mobiel webdesign met Adobe Muse, nieuwe Creative Cloud Connection voor desktop-synchronisatie en het delen van bestanden.

De update biedt ook Creative Cloud Training, een selectie van hoge kwaliteit instructievideo’s van partners. Tot slot biedt de update ongelimiteerd toegang tot de Digital Publishing-technologie die wordt gebruikt door grote uitgeverijen om interactieve content voor de iPad te creëren. “Het is fantastisch om te zien dat in slechts zeven maanden ruim 1 miljoen gebruikers een Creative Cloud-lidmaatschap hebben afgesloten”, zegt Derk-Jan Brand(foto), Managing Director Adobe Benelux. “Ons doel is om van Creative Cloud de ultieme hub te maken voor creatieve professionals, waar zij toegang hebben tot ’s werelds beste creatieve tools, hun werk kunnen opslaan en delen en de creaties kunnen tonen. Met de beschikbaarheid van het nieuwe aanbod Creative Cloud for teams maken wij het eenvoudiger voor werkgroepen om content te creëren en samen te werken.”  


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software