Palo Alto Networks introduceert vier nieuwe security producten
13-12-2012
Deel dit artikel:

Palo Alto Networks introduceert vier nieuwe security producten


Netwerkbeveiligingsleverancier Palo Alto Network introduceert verschillende nieuwe producten voor netwerkbeveiliging. De nieuwe oplossingen spelen in op de gemengde gevirtualiseerde en fysieke bedrijfsnetwerken van dit moment. Het is mogelijk om moderne malware niet alleen te detecteren, maar ook te voorkomen.

De vier nieuwe producten bestaan ten eerste uit de de VM-Series – dit is een gevirtualiseerd firewallplatform dat voorziet in volgende-generatie netwerkbeveiliging in gevirtualiseerde datacenteromgevingen. Ten tweede is er de WildFire-abonnement op moderne malwarepreventie, dat de lat hoger legt in een markt die tot nu toe is gericht op detectie. Ten derde zijn er de PA-3000 Series – een nieuw midrange volgende-generatie firewallhardwareplatform. Ten vierde is er de M-100-appliance – een gespecialiseerde beheer-appliance.

Alle nieuwe producten zijn uitgerust met PAN-OS 5.0 dat zestig nieuwe features biedt voor het oplossen van netwerkbeveiligingsproblemen in cloud-omgevingen. Verder zijn er IPv6-mogelijkheden en meer controle over het beheer van het toenemende SSL-verkeer in organisaties.

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security