Redactie - 19 december 2012

Philips introduceert twee nieuwe monitoren met PLS en 21:9 scherm


MMD, merklicentiepartner voor Philips Monitors, brengt begin volgend jaar twee nieuwe beeldschermen uit voor consumenten en bedrijven. De beeldschermen zijn gemaakt voor zowel thuis als op kantoor en bieden naast de verschillende aansluitingen en netwerkopties ook multiview functies.

De monitors zijn beschikbaar als een 27 inch versie met een PLS-paneel en WQHD 2560x1440 pixels resolutie of als een extra brede 29 inch versie met AH-IPS 21:9 scherm en UltraWide 2560x1080 pixel resolutie.

Het PLS model levert levensecht sRGB-beeld met 8 bit-kleurdiepte gecombineerd met een resolutie van 109 ppi. Hierdoor is het een goed scherm voor gebruikers die veel grafisch werk doen, zoals designers, fotografen of filmmakers. Bovendien is het scherm ideaal voor software met veel details, zoals CAD en medische beeldvorming. Het scherm heeft ook een geïntegreerde webcam met microfoon om te communiceren met collega’s en familie.

Het 21:9 model is ideaal voor professionals die veel multitasken en meer werkruimte nodig hebben op het scherm. De professionele versie van het 21:9 beeldscherm heeft een webcam en een microfoon voor meer communicatiemogelijkheden op kantoor. Voor thuisgebruikers is de combinatie van breedbeeld en HD perfect om te kunnen genieten van films.

De nieuwe Philips monitoren zijn vanaf het eerste kwartaal van 2013 in de winkel verkrijgbaar. Prijs informatie volgt wanneer de schermen beschikbaar zijn.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!