Redactie - 19 december 2012

Fujitsu-scanners uit de fi-serie bieden EMC Captiva Cloud-functionaliteit


PFU Imaging Solutions, onderdeel van Fujitsu, maakt zijn scanners uit de fi-serie geschikt voor de EMC Captiva Cloud Toolkit van EMC Corporation. Met deze toolkit voegen applicatieontwikkelaars snel scan- en imaging-functionaliteit toe aan hun zakelijke applicaties.

De EMC Captiva Cloud Toolkit, een Software Development Kit (SDK), biedt browsergebaseerde applicaties direct toegang tot documentscanners van Fujitsu uit de fi-serie. Dit zonder downloaden en met vrijheid in browserkeuze. Browsergebaseerde applicaties die zijn ontwikkeld met de EMC Captiva Cloud Toolkit, beschikken nu over scanfunctionaliteit waarmee gebruikers probleemloos hun scanner uit de fi-serie kunnen aansturen. Op deze manier zijn leveranciers van scansoftware, commerciële softwareontwikkelaars en bedrijven in staat op maat gemaakte, browsergebaseerde scanapplicaties te bieden, aldus EMC. Met deze technologie is het eveneens mogelijk gebruiksvriendelijke scanmogelijkheden te integreren in bestaande zakelijke, browsergebaseerde applicaties, waarmee de gebruiker zijn papieren documenten kan vastleggen en classificeren.

De EMC Captiva Cloud-technologie is voor alle scanners uit de fi-serie beschikbaar met een driverupdate via de Fujitsu-website. Fujitsu levert de nieuwe scanners met de EMC-driver vanaf november 2012.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!