Redactie - 21 december 2012

Nieuwe Acer Tablets, Ultrabook, notebooks, all-in-one systemen en monitoren met touchscreens


PC-leverancier Acer kondigt een reeks nieuwe producten aan, die specifiek zijn ontworpen voor de optimale touch-ervaring.

De Aspire S7 Ultrabook, aanbevolen door actrice Megan Foxx (foto), is amper 1,9 mm dik in zijn 13,3"-versie met  Gorilla Glass. Het lichtgevoelige toetsenborddetecteert automatisch wijzigingen in de lichtsterkte en stemt zijn helderheid af op de omgevingsomstandigheden. De Acer TwinAir koeling verlengt de levensduur van de batterij en beschermt het toetsenbord van de S7 en zijn basis met werkingstemperatuur. De Acer Aspire S7 is beschikbaar in twee versies: 11,6" en een 13,3" versie.

Iconia Tab W510
De Iconia Tab W510 tablet kan op drie manieren worden gebruikt: touch, typen en bekijken. Met zijn 10,1"- scherm blijft de gebruiker mobiel en productief dankzij het geoptimaliseerde aanraakbeheer en een beperkt gewicht van 580 gram (zonder docking). Voor een meer comfortabele tekst- of data-invoersessie kan de tablet aangesloten worden op het docking station met toetsenbord. De Iconia Tab W700 tablet heeft een 11,6"-scherm is gebaseerd op een Intel Core-processor.

Aspire V5 notebooks
De nieuwe Aspire V5 notebooks zijn beschikbaar in twee schermformaten (14" en 15,6") en zijn uitgerust met zowel een touchscreen (tien aansturingspunten) als een trackpad voor goed gebruik van de Windows 8 functies. Ondanks het dunne formaat (21 mm voor het 14"- model, 23 mm voor de 15,6") zijn deze notebooks uitgerust met een dvd-brander en USB 3.0- poorten.

De Aspire 5600U & 7600U all-in-one PC’s is 35 mm dik en combineert een multimedia-pc met het comfort en het gebruiksgemak van een tablet met touchscreen. Deze zijn beschikbaar als 23" en 27" versie.

Aspire ZS600
Het slanke design van de Aspire ZS600 heeft ee aluminium frame waarin een microfoon en luidsprekers van hoge kwaliteit geïntegreerd zijn. Het 23" Full HD touchscreen (1920x1080) met LED-backlight en Dolby Audio Home Theater v4.0 garandeert weergave van films en muziek. Het scherm met tien aansturingspunten kan tevens aan de muur worden bevestigd.

Acer T2 beeldschermen
T2 serie is vormgegeven in een 23" of 27" Full HD touchscreen en  is verstelbaar en geeft desktopgebruikers toegang tot touch-navigatie. De Acer T2 beeldschermen zijn uitgerust met DVI-, HDMI- en USB 3.0- poorten en maken gebruik van white LED-technologie.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!