Redactie - 07 januari 2013

JIS Nederland breidt portfolio uit met Output Managementsoftware


JIS Nederland, dienstverlener op het gebied van ERP- en Business Intelligence-oplossingen, ontwikkelt zich van productenleverancier naar een leverancier van totaaloplossingen. Het besluit van JIS om zijn portfolio uit te breiden met de Output Managementsoftware Advanced-Forms is daarom voor de ICT-dienstverlener een logische stap. Output Managementsoftware Advanced-Forms wordt geleverd door Quadira, specialist in output- en documentmanagement en e-factureren.

JIS Nederland staat bekend als leverancier van de ERP-software Jeeves en de Business Intelligence-software QlikView. Met name in de groothandel, discrete productie en in de fashion kent Jeeves vele referenties.

Met Advanced-Forms kunnen bedrijven gemakkelijk de opmaak, printing, elektronische distributie en archivering van uitgaande documenten automatiseren. JIS Nederland heeft juist voor Advanced-Forms gekozen, omdat deze tool past in de filosofie van JIS. JIS is namelijk van mening dat het beheer van de applicatie desgewenst altijd door de klant moet kunnen worden uitgevoerd, waardoor de Total Cost of Ownership in grote mate door de klant zelf kan worden aangestuurd.

De Output Managementsoftware wordt door JIS Nederland gekoppeld met de ERP-software van Jeeves.

Door: Witold Kepinski 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!