CES 2013: LaCie introduceert nieuwe storage
07-01-2013

CES 2013: LaCie introduceert nieuwe storage


LaCie heeft tijdens de CES 2013  beurs in Las Vegas nieuwe storage geintroduceerd.

De 5big Thunderbolt Series (foto) is een snelle RAID-opslagoplossing met een maximale capaciteit van 20 TB. De LaCie 5big biedt snelheden tot wel 785 MB/s dankzij vijf harde schijven van 7200 rpm en een 64 MB cache, die zijn voorgeconfigureerd in RAID 0. Met deze combinatie van capaciteit en prestaties beschikken videoprofessionals voortaan over alles wat zij nodig hebben voor postproductiewerkzaamheden, aldus LaCie. Verkrijgbaar vanaf 1080,00 euro (incusief btw).

De 5big NAS Pro voor kleine bedrijven beschikt over maar liefst vijf sleuven, aangestuurd door een Intel-processor. Dankzij de hybride cloud-technologie kunnen gebruikers met de LaCie 5big NAS Pro via één enkele interface eenvoudig samenwerken binnen hun organisatie. Daarnaast biedt deze opslagoplossing van LaCie toegang tot lokale en cloud-opslag, en toegang op afstand. Bovendien blijven alle gegevens veilig dankzij cloud-encryptie aan de gebruikerskant en het gebruik van SimplyRAID, dat ook geschikt is voor beginnende gebruikers. Verkrijgbaar vanaf 509,00 euro (inclusief btw).

De LaCie Blade Runner is een ontworpen externe harde schijf in gelimiteerde oplage. Het design komt van wereldberoemd ontwerper en vormgever Philippe Starck, waardoor de LaCie Blade Runner zowel krachtig als stijlvol is. Van de LaCie Blade Runner zijn slechts 9.999 exemplaren gemaakt, wat de harde schijf tot een Limited Edition-schijf maakt voor de designbewuste consument. Verkrijgbaar voor 234,99 euro (inclusief btw).

Door: Witold Kepinski 
Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage