Redactie - 08 januari 2013

CES 2013: Kingston Digital presenteert 1TB USB 3.0 flash drive


Kingston Digital Europe presenteert de DataTraveler HyperX Predator 3.0 en DataTraveler Ultimate 3.0 Generation 3 USB flash drives. De DataTraveler HyperX Predator 3.0 en DataTraveler Ultimate 3.0 Generation 3 worden ondersteund door 5 jaar garantie en gratis technische ondersteuning. “USB 3.0 wordt steeds meer mainstream nu het standaard is op de meeste moederborden en PC’s die vandaag de dag geleverd worden,” zegt Vincent Oostlander (foto), regional director Benelux, Nordic & Baltic bij Kingston Technology. 

DataTraveler HyperX Predator 3.0
DataTraveler HyperX Predator 3.0 is een USB 3.0 flash drive van Kingston met snelheden tot 240MB/s lezen en 160MB/s schrijven. Hij heeft tevens het SuperSpeed USB 3.0 certificaat. De drive is compliant met volgende generatie USB 3.0-specificaties en is geoptimaliseerd voor PC’s met USB 3.0-poorten. Gebruikers die werken met grote video- of grafische bestanden of gamers die graag hun hele collectie mee op reis willen nemen, zullen de snelheid en capaciteit van de drive waarderen aldus kingston. DataTraveler HyperX Predator 3.0 wordt geleverd met een Kingston sleutelhanger en HyperX lanyard. Hij is eveneens backwards compatible met USB 2.0 voor efficiënte doorvoersnelheden.

DataTraveler Ultimate 3.0 Generation 3

Kingston’s DataTraveler Ultimate 3.0 Generation 3 is gericht op consumenten, IT-professionals en enthousiastelingen die de performance-verbeteringen van USB 3.0-technologie willen benutten, aldus kingston. DataTraveler Ultimate 3.0 Generation 3 haalt leessnelheden tot 150MB/s en schrijfsnelheden tot 70MB/s. In een USB 2.0-poort zijn dat respectievelijk 30MB/s lezen en 20MS/s schrijven. De USB-stick is beschikbaar in 32GB en 64GB en heeft een mat-metalen, rechthoekig omhulsel dat de USB beschermt wanneer deze meegenomen wordt aan een sleutelhanger, portemonnee of in een tas.  

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!