Redactie - 09 januari 2013

Fujitsu PFU introduceert Fujitsu ScanSnap iX500


PFU, onderdeel van Fujitsu, introduceert de Fujitsu ScanSnap iX500, een oplossing voor documentvastlegging waarmee bedrijven de toepassing van digitaal werken nog eenvoudiger maken.

De nieuwe documentscanner bespaart gebruikers tijd doordat stapels papier met een druk op de knop zijn om te zetten tot pdf-bestanden. Steek het papier erin, druk op de knop en documenten gaan direct naar Android- en iOS-tablets en –smartphones. Dit kan via de nieuwe WiFi-optie of via een pc of Mac. De ScanSnap iX500 biedt ‘Scan-to-Everywhere’ met besturing via één knop: de ScanSnap-software maakt het mogelijk applicaties van derde partijen direct te integreren in het ‘Quick Menu’ en daar de bestemming van het document te selecteren met een enkele klik of aanraking.

De gebruikersproductiviteit is volgens PDU verder verbeterd via automatische beeldoptimalisatie: de gescande documenten worden in de scanner zelf verwerkt en verbeterd voor de hoogste kwaliteit afbeeldingen. Dit bespaart verwerkingstijd op de tablet of smartphone. De ScanSnap iX500 biedt USB 3.0-ondersteuning voor snelle dataoverdracht naar pc of Mac.

De Fujitsu ScanSnap iX500 en de Deluxe-editie zijn verkrijgbaar bij geautoriseerde PFU-dealers vanaf 7 januari 2013 voor 499 euro (394GBP/ $623) en 549 euro (433GBP/ $686) voor de Deluxe-editie, exclusief btw. De ScanSnap Connect Application is gratis te downloaden in Google Play en iTunes.

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!