Nieuwe ZyXEL firmware vereenvoudigt beheer WLAN apparatuur
11-01-2013
Deel dit artikel:

Nieuwe ZyXEL firmware vereenvoudigt beheer WLAN apparatuur


ZyXEL Communications, leverancier van oplossingen voor breedbandtoegang, introduceert voor zijn ZyXEL NXC5200 Wireless LAN Controller de nieuwe ZyXEL 2.25 Firmware release.

Deze nieuwe release heeft tal van nieuwe functies. Zo vereenvoudigt de ZyXEL Unified Pro oplossing voor wlan-omgevingen het beheer van meerdere ZyXEL wlan apparaten. IT-beheerders kunnen voortaan vanuit de ZyXEL NXC5200 niet alleen de NWA5000 serie access points beheren, maar ook de NWA3000-N series. Al gemaakte investeringen in access points blijven behouden waardoor kosten worden bespaard, aldus ZyXEL.

ZyXEL 2.25 Firmware release
De nieuwe ZyXEL 2.25 Firmware release voor de ZyXEL NXC5200 en NWA3000-N series speelt in op de vraag naar een goed draadloos bereik in gebouwen, zoals in het onderwijs, hotels en kantoren. De ZyXEL 2.25 Firmware zorgt ervoor dat Wi-Fi netwerken beschikbaar en bereikbaar zijn voor diverse mobiele apparatuur zoals smartphones, tablets en notebooks. Daar steeds meer organisaties een Bring Your Own Device (BYOD) beleid adopteren, neemt de druk en verkeer op wlan-bedrijfsnetwerken toe. Er komen daardoor steeds meer nieuwe wlan-apparaten en dat vraagt om een goed en betaalbaar beheer, a;dus ZyXEL.

ZyXEL Unified Pro WLAN
De nieuwe 2.25 Firmware release adresseert het beheer van meerdere wlan apparaten en vereenvoudigt het beheer daarvan. Zo kunnen IT-beheerders voortaan vanuit één beheerconsole de ZyXEL NWA5000- en NWA3000-N series beheren met de ZyXEL Unified Pro AP oplossing voor wlan-omgevingen. De Unified Pro WLAN series ondersteunt organisaties met Power over Ethernet (PoE) en andere functies voor het beheer van access points. Hierbij wordt binnen het Wi-Fi netwerk hoge snelheden gehaald tot 300 Mbps.

De nieuwe ZyXEL 2.25 Firmware release is gratis te downloaden voor organisaties die al gebruik maken van de ZyXEL NXC5200 Wireless LAN Controller. Gebruik daarvoor deze link.


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Netwerken