Redactie - 13 januari 2013

Norton introduceert Mobile Security en Norton Anti-Theft


Norton by Symantec (Nasdaq: SYMC) introduceert twee nieuwe diensten: Norton Mobile Security, een nieuwe dienst die bescherming biedt voor Android-smartphones en -tablets en iOS-apparaten, en
Norton Anti-Theft, een nieuwe webservice waarmee consumenten een verloren of gestolen Windows- of MacOS-laptop, Android-smartphone of –tablet op afstand kunnen vergrendelen, traceren en terugvorderen.

Norton Mobile Security bevat verschillende online antidiefstal-functies zoals de opspoorfunctie ‘Scream’. Hiermee kunnen gebruikers een bericht sturen naar hun vermiste telefoon en zo op afstand een luid alarm activeren, wat helpt bij het terugvinden van het apparaat. De dienst is speciaal ontworpen om niet alleen smartphones en tablets te beschermen, maar ook de privacy van de gebruiker en belangrijke data tegen verlies, diefstal, virussen en andere bedreigingen.

Norton Anti-Theft beschermt de belangrijke informatie op een Android-, Windows- of MacOS-apparaat als deze verloren of gestolen is. Gebruikers kunnen de Norton Anti-Theft website gebruiken om te zien waar hun toestel is, wie het in bezit heeft en om het op afstand te vergrendelen.

Door: Witold Kepinski  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!