Redactie - 17 januari 2013

Kaseya lanceert met Kaseya Framework versie 6.3


Kaseya lanceert met Kaseya Framework versie 6.3 een nieuwe set softwaretools voor IT-beheerders en managed-serviceproviders (MSP’s). De tools bieden uitgebreide functionaliteit, betere prestaties en meer gebruiksgemak. Kaseya bouwt met de tools voort op zijn principes van geautomatiseerd IT-systeembeheer, uitgebreid policymanagement voor compliance en gepersonaliseerde en op maat gemaakte rapportages die IT-beheerders tijd besparen.

De nieuwe Kaseya Discovery-module combineert de kracht van verschillende netwerkscanningmethodes voor het zoeken en identificeren van een device in een netwerk op afstand binnen een centrale beheerinterface. Daarnaast biedt de Discovery-module IT-beheerders een vereenvoudigde manier om IT-diensten te vinden, te organiseren en te automatiseren met behulp van vooraf bepaalde policies.

Geautomatiseerd policymanagement
Om de productiviteit van beheerders verder te verhogen, biedt de software ook robuuste automatisering van policymanagement. Dit zorgt voor efficiënte servicelevering en blijvende compliance. Met de uitgebreide policymanagementmodule zijn systemen continu te monitoren en ziet de beheerder sneller welke systemen en apparaten niet aan de policies voldoen, zodat daarop de focus kan worden gelegd..

Rapportages op maat 
Met de mogelijkheden van Kaseya voor op maat gemaakte rapportages zijn gedifferentieerde rapporten met behulp van een drag-and-drop-interface op een intuïtieve manier te creëren. Deze rapporten bieden een compleet inzicht in de IT-diensten en voor specifieke doelgroepen zijn ze bovendien via verschillende distributiemethoden te versturen.

Schaalbaar en gebruiksvriendelijk
De nieuwe moduleversies zijn door Kaseya uitwisselbaar tussen het Kaseya SaaS-platform en lokaal geïnstalleerde oplossingen. De nieuwe tools ondersteunen Microsoft Windows 8 en Windows 2012, evenals Apple OS X Mountain Lion en iOS 6.

Door: Witold Kepinski 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!