Google Enterprise introducee?rt support site voor Google Apps
25-01-2013
Deel dit artikel:

Google Enterprise introducee?rt support site voor Google Apps


Google Enterprise heeft een support siteopgezet zodat gebruikers het maximale uit Google Apps kunnen halen. Naast de 24/7 telefonische ondersteuning van supportmedewerkers hebben gebruikers van Google Apps nu toegang tot documentatieoverzicht, trainingsmogelijkheden, zelfhulpmiddelen en op maat gemaakte informatie voor de organisatie zo meldt Google.

Tips
Organisaties die gebruik maken van Google Apps kunnen hun medewerkers verwijzen naar de support site waar informatie voor zakelijke gebruikers beschikbaar is. In de ‘using your apps’-sectie staat bijvoorbeeld hoe je kunt overschakelen van het oude e-mailprogramma naar Gmail, kalendertips voor administratief medewerkers, een stappenplan voor het instellen van mobiele toegang of het maken een gedeelde inbox. Met deze middelen binnen handbereik is iedereen binnen de Apps-organisatie in staat nuttige antwoorden te vinden, problemen op te lossen of te profiteren van nieuwe manieren om Google Apps te gebruiken.

What’s new sectie
In deze sectie staat een overzicht van alle nieuwe Google Apps-functies en productaankondigingen. Hier staan niet alleen belangrijke updates, zoals de release van Google Drive of nieuws over Gmail, maar ook tips en trainingsmiddelen om gebruikers te helpen de nieuwe functies te gebruiken zo meldt Google.

Door: Witold Kepinski  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software