HP Autonomy presenteert social, cloud en mobiele softwarevoor juridische markt
26-01-2013
Deel dit artikel:

HP Autonomy presenteert social, cloud en mobiele softwarevoor juridische markt


Autonomy, onderdeel van HP, introduceert drie nieuwe technologische oplossingen die zijn ontworpen om advocatenkantoren en juridische afdelingen te helpen de toenemende convergentie van social, cloud en mobiele technologieën thuis en op de werkplek te benutten.  

Social search
Autonomy maakt gebruik van de gepatenteerde Compass-technologie van HP Labs, waardoor gebruikers eenvoudiger persoonlijke contacten kunnen vinden en relevante inhoud kunnen delen met het bedrijf. Deze nieuwe discovery-georiënteerde interface wordt geïntegreerd in iManage Universal Search, Autonomy’s meaning based knowledge management applicatie. De nieuwe functionaliteit maakt het voor de zakelijke markt mogelijk om op dezelfde manieren te profiteren van trends op het gebied van samenwerken als consumenten, zoals het personaliseren van contacten en content. Een intuïtieve interface doet automatisch suggesties voor relevante personen, collecties en content op basis van geselecteerde content of personen. Elke keer dat een nieuw item wordt geselecteerd, worden de resultaten geüpdatet en wordt de connectie van die persoon met andere relevante content, personen of communities zichtbaar.

Ten tweede kunnen er communities worden gebouwd. Aanvullend op het zoeken van personen en content kunnen gebruikers zelf communities creëren over een specifiek onderwerp of een specifieke interesse. Gebruikers kunnen hier zowel interne als externe weblinks en content toevoegen. De interface is vergelijkbaar met die van sociale netwerken: gebruikers kunnen deelnemen aan communities of deze volgen en updates ontvangen.

Cloudgebaseerd delen van documenten
Autonomy toont verder technologie voor een veilige cloudgebaseerde uitwisseling van documenten via Autonomy WorkSite, de document- en e-mailmanagementsuite voor advocatenkantoren en juridische afdelingen. Door deze nieuwe functionaliteit kunnen medewerkers documenten met externe medewerkers en organisaties uitwisselen, delen, controleren en volgen. De technologie is gebouwd in WorkSite, waardoor organisaties profiteren van een beveiligd, schaalbaar en controleerbaar systeem dan wanneer voor het delen van documenten gebruik wordt gemaakt van cloudgebaseerde diensten die zijn bedoeld voor consumenten aldus Autonomy.

Kenniswerkers stuiten momenteel op talrijke belemmeringen voor samenwerking: bestanden zijn te groot om te verzenden via e-mail, gecompliceerde FTP-servers, onbeveiligde openbare mechanismen die voor het delen van bestanden inbreuk maken op het beveiligingsbeleid en problemen met versiebeheer. Met behulp van deze nieuwe functionaliteit kunnen medewerkers en zakelijke partners via een enkele muisklik documenten van elke grootte delen, zowel intern als met externe medewerkers, in een omgeving die veilig en compliant is, aldus Autonomy. Het systeem ondersteunt bijvoorbeeld een geïntegreerde audit trail, zodat zichtbaar is wie een document heeft gedeeld en bekeken. Verder kan het versiebeheer tussen interne en externe medewerkers worden gevolgd. Deze mogelijkheid stelt gebruikers van desktops of mobiele apparaten in staat om toegang te krijgen tot gedeelde inhoud, terwijl de toegang voor derden verloopt via een eenvoudig en veilig registratieproces.

Mobiele devices
Autonomy en HP Labs hebben niet alleen samengewerkt om de gebruikerservaring sterk te verbeteren, maar ook de kwaliteit en het proces voor het vastleggen van beelden van mobiele devices. De nieuwe mogelijkheden verbeteren beelden gemaakt met mobiele camera’s door vreemde achtergronden te verwijderen, het beeld recht te trekken, paginakreukels en andere onvolkomenheden te laten verdwijnen en het contrast te verbeteren. Daardoor kunnen de verfijnde beelden worden ingelezen via een Optical Character Recognition systeem en, net als andere documenten, worden geïndexeerd. Deze mogelijkheden bieden veel nuttige toepassingen voor de juridische branche. Zo kunnen advocaten ‘wet signatures’ op opdrachtbevestigingen, beëdigde verklaringen en andere juridische documenten vastleggen met hun vertrouwde mobiele device, aldus Autonomy.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software