NEC uMobility maakt smartphone onderdeel van bedrijfsnetwerk
28-01-2013
Deel dit artikel:

NEC uMobility maakt smartphone onderdeel van bedrijfsnetwerk


NEC, speler in bedrijfstelecommunicatie en Unified Communications, kondigt de introductie aan van uMobility, een oplossing voor vast-mobiel integratie waarbij smartphones onderdeel uitmaken van een bedrijfscommunicatie-netwerk en dat mobiele medewerkers Unified Communications functionaliteit brengt.

uMobility is beschikbaar voor diverse mobiele apparaten zoals Apple, Android, BlackBerry en Nokia smartphones en Android en Apple/iOS tablets en biedt de gebruikers hiervan de volledige functionaliteit en mogelijkheden van het bedrijfscommunicatiesysteem. Werknemers kunnen wanneer ze binnen bereik van het draadloze bedrijfsnetwerk zijn hun smartphone of tablet via dat netwerk gebruiken, terwijl de verbinding, wanneer ze zich buiten bereik van het bedrijfsnetwerk begeven, zonder onderbreking overgenomen wordt door het mobiele netwerk, aldus Bert van Koelen (foto), Business Manager Business Mobility bij NEC Unified Solutions. "Door het integreren van smartphones met het bedrijfsnetwerk biedt uMobility je vanaf elke locatie alle functionaliteit die je maar wenst op het gebied van zakelijke telefonie en Unified Communications. Medewerkers waarderen het gemak van bereikbaarheid en communicatie via één enkel toestel dat net zo rijk aan functies is en net zo effectief werkt op kantoor als op reis of bij thuiswerken ", licht van Koelen toe.

uMobility wordt door alle NEC communicatie servers ondersteund en biedt een beheerapplicatie. Een enkele applicatie kan meerdere PBXen bedienen, terwijl tevens redundantie en virtualisatie-mogelijkheden beschikbaar zijn.

Door: Witold Kepinski 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer