Redactie - 30 januari 2013

De nieuwe installatieprojectoren van Epson


Epson, leverancier van projectoren, kondigt twee nieuwe hoogwaardige installatieprojectoren met nieuwe functies aan. De Epson EB-G6900WU en EB-G6800 zijn ideaal voor de verhuurmarkt en digitale informatieborden, bieden een hoge lichtcapaciteit en zijn uitgerust met een HDBaseT-ingang.

Bovendien kunnen deze projectoren beelden in hoeken en op gebogen oppervlakken projecteren. Daarnaast zijn deze modellen compatibel met lenzen uit de Epson EB-G5-serie, ideaal voor bedrijven die hun installatieprojectoren willen upgraden, aldus Epsn.

De Epson EB-G6900WU is uitgerust met een WUXGA-schermresolutie terwijl de EB-G6800 beelden met een XGA-schermresolutie projecteert. Deze modellen zijn daarnaast uitgerust met HDBaseT, een geavanceerde technologie voor de overdracht van vijf signalen, inclusief niet-gecomprimeerde HD video, audio, voeding en bediening, tegen lage kosten voor afstanden tot 100 meter met een standaard CAT5/6-kabel.

Geprojecteerde beelden op een gebogen oppervlak of in de hoek van een ruimte worden automatisch aangepast zodat gebruikers zonder vervorming kunnen projecteren. Bovendien kan de projector 360 graden verticaal worden gedraaid zodat het beeld desgewenst eenvoudig kan worden verplaatst. Gedetailleerde kleuren worden waarheidsgetrouw gereproduceerd terwijl beelden bij verschillende lichtomstandigheden kunnen worden weergegeven dankzij een gelijke White en Colour Light Output (CLO).

Dankzij een verscheidenheid aan gebruiksvriendelijke installatiefuncties, zoals pixeluitlijning en kleuruniformiteit, zijn beide modellen eenin te stellen en te gebruiken. Hierdoor hoeven gebruikers zich na installatie van de projector niet meer bezig te houden met scherminstellingen, maar kunnen ze zich volledig richten op de presentatie van hun verhaal, aldus Epson.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!