Epson introduceert zes nieuwe, heldere installatieprojectoren
31-01-2013

Epson introduceert zes nieuwe, heldere installatieprojectoren


Epson, speler op het gebied van projectoren, introduceert een nieuwe reeks projectoren. Uitgerust met tal van nieuwe functies zijn deze modellen ideaal voor ondernemingen en het hoger onderwijs omdat ze zijn ontworpen voor gebruik in auditoria, collegezalen en grote vergaderruimten. Daarnaast zijn deze modellen compatibel met lenzen uit de Epson EB-G5-serie, ideaal voor bedrijven die hun installatieprojectoren willen upgraden.

Deze nieuwe reeks omvat de Epson EB-G6650WU, EB-G6550WU, EB-G6450WU, EB-G6250W, EB-G6050W en EB-G6350. Alle modellen bieden zeer hoge helderheidsniveaus, variërend van 4500 tot 7000 lumen, en een ruime keuze aan schermresoluties om te kunnen voorzien in elke zakelijke behoefte. Dankzij de 3LCD-technologie van Epson worden levendige kleuren waarheidsgetrouw gereproduceerd terwijl beelden bij verschillende lichtomstandigheden kunnen worden weergegeven dankzij een gelijke White en Colour Light Output (CLO).

Bovendien kan de projector 360 graden verticaal worden gedraaid zodat het beeld desgewenst eenvoudig kan worden verplaatst.
Dankzij een verscheidenheid aan gebruiksvriendelijke installatiefuncties, zoals pixeluitlijning en kleuruniformiteit, zijn alle zes de modellen eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Hierdoor hoeven gebruikers zich na installatie van de projector niet meer bezig te houden met scherminstellingen, maar kunnen ze zich volledig richten op de presentatie van hun verhaal.

  

Terug naar nieuws overzicht