Redactie - 04 februari 2013

UC4 ONE Automation Platform behaalt Oracle Exadata Optimized-status


UC4 Software, speler in IT-procesautomatisering, behaalt de Oracle Exadata Optimized-status van het Oracle PartnerNetwork (OPN). Het UC4 ONE Automation Platform V9 is getest en afgestemd op Oracle Exadata Database Machine om klanten te voorzien in snelheid, schaalbaarheid en betrouwbaarheid. Daarnaast is het UC4 ONE Automation Platform V9 getest voor ondersteuning van Oracle Solaris 11, Oracle Linux en Oracle VM.

Oracle PartnerNetwork
UC4 is een onafhankelijk softwareleverancier voor IT-procesautomatisering. UC4 is een Gold Level-lid van het Oracle PartnerNetwork. ONE Automation Platform van UC4 op Oracle Exadata Database Machine biedt bedrijven de mogelijkheid om zakelijke resultaten sneller uit hun IT-procesautomatisering te verkrijgen (vergeleken met hetzelfde geheugen, dezelfde processor en dezelfde schijfconfiguratie). Zo kunnen bedrijven sneller inspringen op de veranderingen in IT- en zakelijke vereisten, aldus UC4.

Oracle Exastack Optimized-programma
Oracle Exadata Optimized maakt deel uit van het Oracle Exastack Optimized-programma. Dit programma laat partners als UC4 profiteren van het inzetten van OPN-middelen in labomgevingen om hun applicaties te helpen ontwikkelen, te testen en af te stemmen op Oracle Exadata, op Oracle Exalogic Elastic Cloud en op Oracle SPARC Super Cluster ontwikkelde systemen. Oracle Exadata is een databaseplatform voor OLTP-applicaties, data-warehouses en de variërende en onvoorspelbare workloads van cloud computing. Het is een pakket van servers, opslag, networking en software, dat volgens Oracle schaalbaar, veilig en redundant is.

Door: Witold Kepinski 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!