Redactie - 05 februari 2013

Sophos Mobile Control 3.0 beheert en beveiligt mobiele apparatuur

Sophos presenteert een nieuwe versie van zijn Mobile Device Management-oplossing (MDM), Sophos Mobile Control3.0. De oplossing is zowel op de eigen systemen te installeren, als ‘as-a-service’ te gebruiken.

De nieuwe versie van Sophos’ MDM-software bevat ondersteuning voor Samsung SAFE-apparatuur, waarmee organisaties een betere controle krijgen over hoe devices worden gebruikt, aldus de leverancier. Daarmee wordt het eenvoudiger om BYOD-beleid vast te stellen en af te dwingen. Daarnaast biedt het product integratie met Sophos Mobile Security 2.0, die Android-smartphones en –tablets beschermt tegen kwaadwillige apps.

Ingebouwde Anti-malware
“Steeds meer bedrijven worstelen met hun BYOD-beleid. Nu het marktaandeel van Android blijft toenemen en daarmee ook het aantal aanvallen op dat besturingssysteem, is het evident dat anti-malware deel moet uitmaken van het BYOD-beleid bij een organisatie”, zegt Pieter Lacroix (foto), Managing Director Nederland bij Sophos. “Onze nieuwste versie maakt het voor IT-afdelingen eenvoudig om MDM te implementeren, inclusief ingebouwde anti-malware. Daarmee wordt een veilig BYOD mogelijk voor organisaties van elke omvang.”

Door: Witold Kepinski


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!