Redactie - 07 februari 2013

WatchGuard Technologies breidt Extensible Threat Management (XTM) aanbod uit


WatchGuard Technologies introduceert zeven nieuwe modellen van zijn Extensible Threat Management (XTM) producten.

De XTM 1520, 1525 en 2520 appiances zijn geschikt voor hoofdkantoren, datacenters en managed security services. De enterprise-suite van XTM-appliances biedt alle beveiligingstools met managementmogelijkheden, aldus WatchGuard.

MKB
Daarnaast heeft WatchGuard ook grote performancewinst weten te realiseren in de XTM-serie speciaal voor het MKB. De nieuwe WatchGuard XTM 800, 1500, en 2500 appliances bevatten de nieuwste Intel Xeon multicore CPU's en QuickAssist-technologie, waarmee een hoge performance wordt bereikt. De nieuwe XTM-modellen bieden tevens dynamic routing, WAN-failover, server load balancing, en link-aggregatie. De meegeleverde security-diensten gebruiken technologie van bedrijven zoals Websense, AVG, en Broadweb om te zorgen voor diepgaande verdediging tegen moderne malware en gemengde bedreigingen.

Fireware XTM en RapidDeploy
De nieuwe XTM-modellen bevatten tevens Fireware XTM 11.7, een recente software-update van WatchGuard met een verbeterde database voor URL-filtering van strategische partner Websense, VPN-applicaties voor Android en iOS-devices, ondersteuning van IPv6 en L2TP VPN, en verbeterde policy-grouping. De nieuwe appliances zijn ook uitgerust met WatchGuard's RapidDeploy, een configuratie-utility in de cloud waarmee IT-afdelingen XTM-appliances voor nevenvestigingen van tevoren kunnen configureren. Na de installatie op de vestiging hoeft men daar de configuratie alleen maar uit de cloud te downloaden, aldus Watchguard.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!