GFI vernieuwt EventsManager met ctieve netwerk- en service monitoring
12-02-2013
Deel dit artikel:

GFI vernieuwt EventsManager met ctieve netwerk- en service monitoring


GFI Software, leverancier van IT-oplossingen voor het MKB, heeft een aantal nieuwe functies binnen GFI EventsManager aangekondigd. Zo ondersteunt de event log management software nu actieve netwerk- en server monitoring.

Deze nieuwe functionaliteit, gecombineerd met de bestaande event log management-mogelijkheden binnen GFI EventsManager, biedt IT-beheerders een duidelijk overzicht van de prestaties van hun infrastructuur, aldus GFI.

Actieve netwerk- en server monitoring voorziet in real-time, actieve monitoring van assets, netwerkinfrastructuur, applicaties en diensten. Deze monitoring controles werken samen met het log-gebaseerde monitoringsysteem van GFI EventsManager zodat verschillende operationele aspecten van de IT-omgeving gecontroleerd kunnen worden. Bijvoorbeeld de functionaliteit en beschikbaarheid van netwerkprotocollen, de prestaties van netwerkapparatuur en gebruik en prestaties van server- en infrastructuurdiensten. Deze combinatie van functies voorziet IT-beheerders van de informatie die zij nodig hebben om incidenten op te lossen die gemeld worden door het actieve monitoringsysteem.

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer