Redactie - 13 februari 2013

HP Autonomy bredit eDiscovery aanbod uit met informatiemanagement

HP Autonomy heeft een aantal verbeteringen aangekondigd voor het aanbod van eDiscovery, om zo organisaties te helpen met het automatiseren en vereenvoudigen van de verwerking van grote, verschillende datasets.

Het platform koppelt archivering, databescherming, enterprise content management, eDiscovery, informatiemanagement en meaning-based analyses met elkaar om betere juridische resultaten te bereiken. 

Autonomy heeft de mogelijkheden van haar Meaning Based Coding (MBC) uitgebreid met de ECA module om de diepgaande eDiscovery analysemogelijkheden verder te versterken. De MBC-mogelijkheden van Autonomy stellen organisaties in staat om analyses gebaseerd op Autonomy Intelligent Data Operating Layer (IDOL) te automatiseren. Dit resulteert in het snel categoriseren van data op basis van concepten, ideeën en patronen in informatie.

Door de integratie met de HP Application Information Optimizer, een informatiemanagementoplossing die de migratie en/of het verwijderen van applicatiedata automatiseert, zorgt de Autonomy eDiscovery-oplossing nu voor een verwerking en beoordeling van gestructureerde data. Daarnaast heeft IDOL van Autonomy het vermogen om concepten en betekenis uit informatie te herkennen.

Autonomy heeft een nieuwe, volledig geïntegreerde native discovery module ontwikkeld die gecombineerd kan worden met de on-premise versie van Autonomy Consolidated Archive (ACA), een archiverings- en informatiemanagementoplossing. Autonomy ACA – gebaseerd op Autonomy IDOL – indexeert automatisch waardoor de inhoud van verschillende informatiebronnen van een bedrijf wordt begrepen. Deze optionele module maakt de kernfunctionaliteit van discovery beschikbaar in Autonomy ACA.


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!