ESET introduceert NOD32 V6 via SpicyLemon met prijsvraag
13-02-2013

ESET introduceert NOD32 V6 via SpicyLemon met prijsvraag


In een campagne om de nieuwe beveiligingssoftware ESET NOD32 versie 6 onder de aandacht te brengen, introduceert SpicyLemon in Nederland product activated marketing in combinatie met augmented reality, aldus Nienke Ryan (foto), managing director van SpicyLemon.

Onderdeel van de campagne is de AVNOD32 app die Augmented Reality, computergemaakte beelden die worden toegevoegd aan de realiteit, met het winnen van een prijs combineert. Klanten van SpicyLemon, distributeur van ESET NOD32, ontvangen een flyer die ze kunnen scannen met de Arnod app. "Via augmented reality kun je kennis maken met de features van het nieuwe product. In de app kun je een film bekijken waarbij het product de strijd aangaat met cybercriminaliteit en virussen. Vervolgens kun je bekijken of je een prijs (iPad mini of Samsung Galaxy tablet) hebt gewonnen", aldus Ryan.

De campagne is alleen gericht op de Nederlandse markt. De AVNOD32 app is gratis verkrijgbaar in zowel de App Store als Android Market. De app maakt gebruik van de camera. www.avnod32.nl

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security