Dell introduceert nieuwe backupoplossing DR4100
20-02-2013

Dell introduceert nieuwe backupoplossing DR4100


Dell introduceert de DR4100 voor schijfgebaseerde backups, ontwikkeld op basis van de Fluid Data-architectuur. Deze oplossing helpt klanten effectiever backups te maken en data te herstellen, aldus Dell

Met de DR4100 kunnen klanten de voor backups benodigde opslagcapaciteit terugdringen. Dit is mogelijk dankzij de ingebouwde technologie voor compressie en deduplicatie. Andere verbeteringen zijn uitbreidingsmodules voor grotere opslagcapaciteit, verbeterde disaster recovery dankzij meer mogelijkheden voor datareplicatie en grotere interoperabiliteit dankzij certificeringen voor diverse backup-applicaties.

Alan Atkinson, vice president en general manager van Dell Storage: “De Dell DR4100 is geschikt voor klanten die traditionele tape-omgevingen willen uitbreiden of vervangen door de snelheid en betrouwbaarheid van een schijfgebaseerde oplossing. Hiermee vereenvoudigen ze de backup- en herstelprocessen en optimaliseren ze de opslagbronnen. Dankzij de uitbreidingsmodules en geavanceerde deduplicatie- en compressietechnologieën is dit een eenvoudige, betaalbare en schaalbare oplossing voor databeveiliging.”

De Dell DR4100 is in vijf verschillende configuraties te implementeren met een bruikbare capaciteit van 2,7 tot 27 terabyte. Het uitgebreide licentiemodel biedt replicatie, DR Rapid Data Access en toekomstige functionaliteit, zonder extra kosten.

Beschikbaarheid:
De Dell DR4100 is vanaf maart 2013 wereldwijd beschikbaar via Dell en zijn channel-partners.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage